خواص لوبیا سفید

تاریخ انتشار:
10 فروردین 1404
دیدگاه ها:
Properties-of-white-beans

خواص لوبیا سفید چیست؟در این مطلب بررسی می کنیم که آیا مصرف لوبیا سفید برای بدن انسان مفید است یا خیر؟

نوعی اهلی شده از لوبیا معمولی محسوب می شود که طرفداران مخصوص به خود را دارد. به طور کلی لوبیا دارای انواع مختلفی هستند، که رایج ترین آنها لوبیا کانلینی است که به آن لوبیا سفید نیز می گویند. از مهمترین خصوصیات لوبیا سفید می شود به این موارد اشاره داشت که بسیار: لطیف می باشد، دارای طعمی خاکی و آجیلی می باشد، افزودنی عالی برای سوپ ، خورش، فلفل قرمز و سایر غذاها محسوب می شود. ما قصد داریم در این مقاله به بررسی مهمترین خواص لوبیا سفید اشاره کنیم و این خواص را برای بدن مورد بررسی قرار دهیم. به همین دلیل از شما عزیزان می خواهیم ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید.

معرفی انواع مختلف لوبیا سفید

لوبیا کانلینی از رایج ترین انواع لوبیا سفید محسوب می شود، اما موارد و گونه های قابل ذکر دیگری هم وجود دارد. نکته مهم این است که خواص لوبیا سفید در تمامی انواع لوبیا سفید یکسان بوده و در برخی فقط کمتر و یا بیشتر می باشد اما تمامی خصوصیات در تمامی انواع وجود دارد. لوبیا دریایی که لوبیا نخودی نیز نامیده می شود یک مدل لوبیا سفید کوچک و بیضی شکل است. طعم این محصولات کمی ملایم تر نسبت به سایر لوبیا سفیدها می باشد و بیشتر برای لوبیاهای پخته شده و سوپ های خاص مورد استفاده قرار می گیرد.

لوبیا شمالی کوچکتر از لوبیا کانلینی است اما بزرگتر از لوبیا دریایی است. این لوبیا ها که به خاطر طعم لطیف و آجیلی خود بسیار پرطرفدار در بین مصرف کننده ها هستند. معمولاً به سوپ ها و غذاهایی مانند آش رشته اضافه می شوند. نوع دیگر لوبیا سفید که معدن تمامی خواص لوبیا سفید محسوب می شود، لوبیا لیما یا لوبیا کره ای کوچک می باشد که دارای بافتی غنی و خامه ای است. مانند سایر لوبیاهای سفید، آنها از مواد تشکیل دهنده معمولی در کاسرول، سوپ و خورش هستند و می توانند طعم بی نظیری را به غذای تهیه شده شما بدهند و موجب شگفتی شما شوند. شما می توانید تمامی لوبیا های سفید را به دلیل اینکه در نوع اصلی یکسان هستند با یک دستور پخت مورد استفاده قرار دهید. همچنین باید بدانید که طعم شگفت آور این لوبیا ها در تمامی انواع یکسان می باشد.

مواد مغذی موجود در لوبیا سفید

مواد مغذی لوبیا سفید

برای اینکه بتوانید با خواص لوبیا سفید برای بدن آشنا شوید و به خوبی این خواص را درک کنید لازم است که در مورد مواد مغذی موجود در لوبیا سفید اطلاعات خود را تکمیل کنید. به همین دلیل هم ما قصد داریم در این بخش از مقاله این خواص و مواد مغذی موجود در انواع لوبیا سفید را به شما معرفی کنیم. لوبیا سفید یک نیروگاه بزرگ تغذیه ای سرشار از انواع مواد مغذی می باشد، چرا که سرشار از فیبر و پروتئین است. این محصول  منبع خوبی از ریزمغذی های متعدد از جمله فولات، منیزیم و ویتامین B6 است. در یک پیمانه لوبیا سفید پخته شده که معادل 170 گرم می باشد شما با مواد ذیل روبرو هستید:

      کالری به میزان: 242
      پروتئین به میزان: 17 گرم
      چربی به میزان: 0.6 گرم
      کربوهیدرات به میزان: 44 گرم
      فیبر به میزان: 11 گرم
      مس به میزان: 55 درصد ارزش روزانه (DV)
      فولات به میزان: 36 درصد از DV
      آهن به میزان: 36 درصد DV
      پتاسیم به میزان: 21 درصد DV
      تیامین به میزان: 17 درصد DV
      فسفر به میزان: 28 درصد DV
      منیزیم به میزان: 26 درصد DV
      روی به میزان: 22 درصد از DV
      کلسیم به میزان: 16 درصد DV
      ویتامین B6: 12٪ از DV
      ریبوفلاوین به میزان: 6 درصد DV
      سلنیوم به میزان: 4 درصد از DV

مواد مغذی موجود در ویتامین E

خواص لوبیا سفید و مصرف این محصولات غذایی به ما کمک می کند که بدن انسان به اندازه ای سرشار از مواد معدنی شود که می تواند سلامتی بدن را تضمین کند. لوبیا سفید از مس، آهن و همچنین فولات سرشار می باشد. وقتی که مس وارد بدن می شود باعث می شود که انرژی تولید شده و متابولیسم آهن بهتر فعالیت کند. فولات نیز در سنتز DNA مورد استفاده قرار می گیرد. تولید هموگلوبین که توسط آهن انجام می شود باعث پمپ اکسیژن در سراسر بدن می شود.

 علاوه بر این، لوبیا سفید سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنل است که با استرس اکسیداتیو در بدن شما مبارزه می کند. همین مسئله می تواند یکی از راهکارهای ایمنی شما برای ضمانت بدن شما در برابر بروز بسیاری از بیماری ها باشد. توجه داشت باشید که خواص لوبیا سفید برای بدن به قدری زیاد است که شما می توانید از این محصول غذایی به عنوان یک سپر دفاعی در بربر سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی استفاده کنید.

خواص لوبیا سفید برای بدن

خواص لوبیا سفید

حالا که با مواد مغذی موجود در لوبیا سفید آشنا شدیم زمان آن رسیده است که نسبت به خواص لوبیا سفید برای بدن اطلاعات خود را تکمیل کنیم. لوبیا سفید به دلیل داشتن مواد مغذی غنی با فواید سلامتی مختلفی همراه است. ما در این مطلب قصد داریم این خواص مهم را به شما معرفی کنیم تا شما بیشتر راغب به استفاده از لوبیا سفید شوید. مهمترین خواص لوبیا سفید عبارت اند از:

سرشار از پروتئین

لوبیا سفید منبعی سرشار از پروتئین است. اگر به درستی و با یک رژیم غذایی و ورزشی سالم از لوبیا استفاده کنید می توانید توده عضلانی خود را افزایش دهید. اسیدهای آمینه که بلوک های سازنده پروتئین هستند، می توانند در عضله سازی بدن نقشی بسیار مهم و موثر را داشته باشند. در نظر داشته باشید که با انتقال مواد مغذی و تولید هورمون، اسیدهای آمنه این نقش مهم را در عضله سازی ایفا می کنند.همین مسئله موجب می شود خواص لوبیا سفید مورد توجه بسیاری از افرادی قرار گیرد که در حوزه بدن سازی فعالیت می کنند.

برای اینکه بتوانید یک توده عضلانی سالم داشته باشید و از خواص لوبیا سفید برای عضله سازی بهره مند شوید باید حداقل روزانه 0.8 گرم پروتئین به بدن شما برسد. حبوبات، از جمله لوبیا سفید، می توانند به عنوان یکی از منابع اصلی پروتئین برای همه افراد به خصوص گیاه خواران استفاده شود. البته لوبیا سفید به تنهایی منبعی کامل از پروتئین نیست، چرا که حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری بدن شما نیست. به همین دلیل باید آنها را همراه با برنج و یا سایر محصولات غذایی دیگر میل کنید. در واقع خواص لوبیا سفید اگر با سایر محصولات غذایی ترکیب شود می تواند برای بدن شما موثر باشد و به تنهایی در رساندن پروتئین مورد نیاز به بدن ناتوان است. شما میتوانید برای خرید عمده حبوبات با شرکت یاس نوین پارسه در تماس باشید تا با بهترین قیمت حبوبات مورد نیاز خود را تهیه کنید.

لوبیا سرشار از فیبر است

لوبیا سفید سرشار از فیبر

از دیگر خواص لوبیا سفید می توان به فیبر موجود در لوبیا سفید اشاره کرد. توصیه می شود که به صورت روزانه خانم ها حداقل 15 گرم و آقایان حداقل 38 گرم فیبر به بدن خود برسانند. بنابراین، در نتیجه با مصرف یک پیمانه لوبیا سفید که معادل 170 گرم می باشد تقریبا نیمی از نیاز روزانه خانم ها و یک سوم نیاز روزانه آقایان تامین می شود. وقتی شما به اندازه کافی از فیبر استفاده می کنید متوجه بهبود عملکرد دستگاه گوارشی خود می شود که می تواند مانع از بروز یبوست در شما شده و کارکرد روده بزرگ را بهبود بخشد.

استفاده از لوبیا سفید شاید افزایش وزن در پی داشته باشد

در نظر داشته باشید که یکی از خواص لوبیا سفید برای بدن این است که می تواند موجب کاهش وزن شود. اما در برخی از افراد که بدن بسیار سالمی دارند احتمال دارد که فیبر و پروتئین موجود در آن باعث افزایش وزن شود. باید به این نکته هم اشاره کنیم که فیبر تا حد زیادی موجب می شود که احساس سیری در افراد به وجود آید اما اگر شما ورزشکار باشید این مسئله می تواند برعکس عمل کند. اما به هر حال باید این نکته را بدانید که شما با مصرف حبوبات و به خصوص لوبیا سفید بسیار کمتر در معرض چاقی قرار خواهید گرفت و می توانید همیشه خود را در وزن ایده آل خود حفظ کنید.

نحوه پختن و خوردن لوبیا سفید

حالا که با مهمترین فواید و خواص لوبیا سفید آشنا شده ایم و می دانیم مواد مغذی موجود در لوبیا سفید چه فوایدی برای بدن دارد. باید در مورد نحوه پختن و مصرف کردن لوبیا سفید هم اطلاعات را به شما ارائه دهیم. می شود لوبیا سفید را با دستورالعمل های مختلفی مورد استفاده قرار داد و به غذاهای زیادی آن را اضافه کرد. همچنین شما می توانید از لوبیا خشک و یا از لوبیا کنسروی استفاده کنید. نکته مهم در پخت لوبیا خشک این است که باید زمانی حدود هشت ساعت قبل از مصرف در آب خیس بخورد و سپس پخته شود.

می توانید آنها را برای اینکه خواص لوبیا سفید از دست نرود برای مدت دو دقیقه بجوشانید و بعد در یک ظرف درب دار قرار دهید و به مدت یک ساعت نگه دارید تا هم در زمان هشت ساعته صرفه جویی کرده باشید و هم اینکه بتوانید خواص لوبیا سفید را حفظ کنید. لوبیا دارای نفخ است و شما با خیساندن این مشکل را می توانید به راحتی از بین ببرید.در مصرف کنسرو لوبیا هم باید مراقب باشید که کنسرو نمک اضافه نداشته باشد. به همین دلیل باید حتما به برچسب محصول و میزان نمک موجود در آن توجه داشته باشید.

طبع لوبیا سفید چیست؟

طبع لوبیا سفید

حالا که از خواص لوبیا سفید با خبر هستیم برای اینکه بتوانیم با خیالی آسوده آن را مصرف کنیم بهتر است که در مورد طبع لوبیا سفید هم بیشتر بدانیم. به طور کلی باید در مورد طبع لوبیا سفید به نقطه اعتدالی که لوبیا سفید دارد اشاره کنیم. در واقع می توانیم بگوییم که این لوبیا برای استفاده تمامی افراد با تمامی مزاج هایی که دارند می تواند یکی از بهترین انتخاب ها و گزینه های ممکن باشد. چرا که دارای طبعی کاملا متعادل بوده و مصرف آن در هر فصلی و برای هر مزاجی می تواند مناسب باشد و هیچ محدودیتی در دستور پخت و استفاده و یا پرهیز غذایی برای هیچ فردی وجود ندارد. به همین دلیل با توجه به خواص لوبیا سفید برای استفاده از آن اقدام کنید و نگران چیزی نباشید.

طبع لوبیا سفید گرم است یا سرد؟

همانطور که گفتیم طبع لوبیا سفید معتدل است. در نتیجه در پاسخ به این سوال که طبع لوبیا سفید گرم است یا سرد باید بگوییم که طبع معتدلی دارد. اگر می خواهید از خواص لوبیا سفید استفاده کنید دیگر جایی برای نگرانی نیست، چرا که با هر طبعی سازگار بوده و در هر فصلی قابل خوردن و استفاده کردن می باشد.

لوبیا سفید برای چه غذاهایی استفاده می شود؟

لوبیا سفید در غذا

با توجه به خواص لوبیا سفید بسیاری از شما دوست دارید از این محصول استفاده کنید. اما شاید ندانید غذاهایی که با لوبیا سفید درست می شوند چه غذاهایی هستند. به همین دلیل در این بخش قصد داریم برخی از غذاهایی که شما می توانید از لوبیا سفید در آنها استفاده کنید. همچنین برخی از غذاهایی که با لوبیا سفید درست می شوند را به شما معرفی کنیم که عبارت اند از:

  •  خوراک لوبیا سفید و قارچ
  • خوراک لوبیا سفید و سیب زمینی
  • آبگوشت لوبیا سفید که غذای مخصوص کاشان بوده و به شما حتما توصیه می کنم
  • خورش تره
  • فاصولیه
  • سوپ

اینها تنها برخی از انواع غذاهایی هستند که با استفاده از لوبیا سفید درست شده و دارای طعمی بی نظیر هستند که به شما توصیه می کنیم حتما آنها را امتحان کنید.

سخن پایانی

با مطالعه این مطلب متوجه خواص لوبیا سفید شدید و متوجه شدید. با توجه به اینکه اکنون می دانید مواد مغذی موجود در لوبیا سفید چه موادی هستند و همچنین با توجه به طبع لوبیا سفید که متعادل می باشد. می توانید برای استفاده از لوبیا سفید به صورت روزانه حدود دو پیمانه برای خانم ها و سه پیمانه برای آریالایان استفاده کنید. به این ترتیب علاوه بر اینکه یکی از خوشمزه ترین مواد غذایی را به سبد غذایی خود اضافه کرده اید می توانید از خواص ارزشمند آن نیز بهره مند شوید. 

مطالب مرتبط

نذری دادن در زمان کرونا چه شرایطی دارد؟

نذری دادن در زمان کرونا چه شرایطی دارد؟سختی ها و چالش ها

بهترین برنج هندی های بازار کدامند؟

بهترین برنج هندی های بازار کدامند؟

کدام برنج تراریخته است

کدام برنج ایرانی تراریخته است؟

لیست غذاهای نذری

لیست غذاهای نذری

بهترین مارک های برنج ایرانی

بهترین مارک های برنج ایرانی